Dürkopp-Adler 467-65

467 eigenbouw

Een of tweenaalds stiksteek vlakbed langarm naaimachine voor de toepassing van middelzware werkzaamheden.

De verlengde 467 door Van Dam Industrie - Bewezen techniek met hoog bedieningscomfort met maximale prestaties en gebruiksmogelijkheden.

Dankzij de robuuste uitvoering en de technische prestaties is deze serie zeer geschikt voor probleemloze werkzaamheden met dikkere materialen en garens, en moeilijke materiaalstructuren.
Zowel de eennaaldsmachine, en de tweenaaldsuitvoering is de klasse 467 overtuigd door betrouwbaarheid, prestatie en flexibiliteit.
Het grote aanbod van naai-uitrustingen, benodigdheden, uitbreidingen en onderdelen draagt wezenlijk bij aan de kwaliteitsverbetering en uitvoering van het produktieproces.
 

vlakbed kortDrievoudig transportgrote spoelxxl spoel1 naaldtwee naaldenDraad afknipperhup
 

Voordelen:

Systeem voor nagenoeg alle naaiprocessen in middelzware materialen.

Perfect stikpatroon, gelijkmatig en stevig, ook bij grotere steeklengten en extreem dikke naaigarens.

Hoge produktie prestaties.

Groot steeklengte bereik voor standaard en dekoratieve stiknaden.

Krachtig en effectief transportsysteem met onder, naald en alternerend boventransport garandeert een probleemloos materiaaltransport tijdens het naaien van de meest moeilijke materialen en structuren.

Het complete programma van naaimachines, optionele uitbreidingen en toebehoren maken het mogelijk de optimale machine te realiseren voor nagenoeg alle naaiprocessen.

Hoge kwaliteit en uitvoering door diverse opties en mogelijkheden zoals acute staphoogte verstelling, automatisch retour, draadafsnijder, grote grijper.


Bekijk de specificaties

 

Vraag meer informatie aan over dit product...