Dürkopp-Adler 467

Een of tweenaalds stiksteek vlakbedmachine voor de toepassing van middelzware werkzaamheden.

467 - Bewezen techniek met hoog bedieningscomfort met maximale prestaties en gebruiksmogelijkheden.

Dankzij de robuuste uitvoering en de technische prestaties is deze serie zeer geschikt voor probleemloze werkzaamheden met dikkere materialen en garens, en moeilijke materiaalstructuren.
Zowel de eennaaldsmachine, en de tweenaaldsuitvoering is deze klasse 467 overtuigd door betrouwbaarheid, prestatie en flexibiliteit.
Het grote aanbod van naai-uitrustingen, benodigdheden, uitbreidingen en onderdelen draagt wezenlijk bij aan de kwaliteitsverbetering en uitvoering van het produktieproces
 

Kort vlakbedDrievoudig transportHorizontale grote spoelEennaaldsTweenaaldsDraadafknipper


Voordelen:

Systeem voor nagenoeg alle naaiprocessen in middelzware materialen.

Veel onderklassen met hoge prestaties.

Perfect stikpatroon, gelijkmatig en stevig, ook bij grotere steeklengten en extreem dikke naaigarens.

Hoge produktie prestaties.

Krachtig en effectief transportsysteem met onder, naald en alternerend boventransport garandeert een probleemloos materiaaltransport tijdens het naaien van de meest moeilijke materialen en structuren.

Het complete programma van naaimachines, optionele uitbreidingen en toebehoren maken het mogelijk de optimale machine te realiseren voor nagenoeg alle naaiprocessen.

Hoge kwaliteit en uitvoering door diverse opties en mogelijkheden zoals acute staphoogte verstelling, automatisch retour, draadafsnijder, naaldkoeling.


Bekijk de specificaties

 

Vraag meer informatie aan over dit product...